PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Euro Line sdružená jednotka regulovaná EFU-1DO-2 HI150CC+CIMR-AC40009F, A08-100002, Schiessl

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
115.8202
Hmotnost
183000.00g / 183kg
Výrobce
Schiessl

Popis zboží:

Název produktu:Euro Line sdružená jednotka regulovaná EFU-1DO-2 HI150CC+CIMR-AC40009F, A08-100002, Schiessl
Popis:Frekvenčně řízené soupravy Dorin Compound pracují se dvěma polohermetickými kompresory ze série HI, přičemž jeden kompresor je vždy frekvenčně řízen jako hlavní kompresor a druhý kompresor je zapínán měničem frekvence jako následující kompresor. Tyto jednotky byly speciálně vyvinuty pro použití v chladicích systémech s měnícími se požadavky na chlazení. Pomocí frekvenčního měniče výkonové elektroniky je možné optimálně přizpůsobit chladicí kapacitu podmínkám, zatímco hlavní kompresor běží nepřetržitě. Chování částečného zatížení bylo dále optimalizováno ve srovnání se zařízeními E-FU-1DO v těchto jednotkách rozdělením výkonu mezi dva kompresory.
Použití:Lze použít chladiva R134a, R404A / R507. S klimatizací může být max. frekvence omezena. Chladicí kapacita je regulována v závislosti na sacím tlaku. K řízení sítě se používá frekvenční měnič Power Electronics ve spojení s tlakovým snímačem. Převodník tlaku je tepelně oddělen od sací strany a zaznamenává skutečnou hodnotu sacího tlaku. Řídicí jednotka směsi řídí chladicí kapacitu směsi, takže žádaná hodnota sacího tlaku je nastavena co nejpřesněji.
Montáž:Měnič kmitočtu je součástí dodávky rozvaděče. Nastavení se provádí na displeji. Měnič kmitočtu je přednastaven. Pouze několik parametrů musí být změněno, aby se přizpůsobilo použitému chladivu a oblasti použití. Ovládací skříň je připevněna k rámu a zapojena. Pokud je olověný kompresor vadný, jsou 2 kompresory automaticky ovládány přes FI. Pokud kompresor provozovaný na FI běží delší dobu na minimální frekvenci, je aktivován okruh proplachování oleje. Kromě toho lze přepínačem provozního režimu manuálně přepnout na dočasný nouzový provoz pomocí kompresoru pomocí přídavného nízkotlakého spínače (v případě nouzového provozu musí být mosty ve svorkovnici kompresoru přemístěny z trojúhelníku do hvězdy !!).FI také přebírá sekvenční spínání obou kompresorů, aby zajistil rovnoměrné zatížení. Skříň poskytuje bezpotenciálový povolovací signál pro ovládání elektromagnetických ventilů v potrubí kapaliny. V případě poruchy systému se toto uvolnění vypne, aby se předešlo poškození způsobenému kapalinovým kladivem při restartování systému. Všechny komponenty jsou sestaveny na nýtovaném stabilním ocelovém profilovém rámu. Části rámu jsou potaženy práškem. Kompozit je na dodaných kovových patkách. Chladicí linky jsou snadno sestavitelné vzadu a lze je zamknout. Pro zajištění bezpečného provozu i při dočasném minimálním zatížení chlazení je systém standardně vybaven odlučovačem oleje. Pozor: Jsou-li podmínky instalace nepříznivé (studená strojovna, připojení rekuperační jednotky), může chladivo kondenzovat zpět v odlučovačích oleje. V těchto případech by měl být odlučovač oleje elektricky zahříván.

Objednejte u nás Euro Line sdružená jednotka regulovaná EFU-1DO-2 HI150CC+CIMR-AC40009F, A08-100002, Schiessl.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Euro Line sdružená jednotka regulovaná EFU-1DO-2 HI150CC+CIMR-AC40009F, A08-100002, Schiessl" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz

Zboží se nachází rovněž v těchto kategoriích:

Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek