PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Euro Line sdružená jednotka verze 2 EV4E-NJ6220ZX, R134a s kondenzátorem, Schiessl

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
115.6519
Hmotnost
197000.00g / 197kg
Výrobce
Schiessl

Popis zboží:

Název produktu:Euro Line sdružená jednotka verze 2 EV4E-NJ6220ZX R134a bez kondenzátoru, Schiessl
Popis:Kompozitní sady Schiessl Euroline pracují se 3 nebo 4 plně hermetickými kompresory Embraco se stejnou chladicí kapacitou. Pro řízení sítě se používá síťový ovladač ve spojení s tlakovým snímačem.
Použití:Převodník tlaku je připojen k sací straně a zaznamenává skutečnou hodnotu sacího tlaku. Regulátor směsi reguluje chladicí kapacitu směsi tak, aby byla nastavena co možná nejpřesnější požadovaná hodnota sacího tlaku. Všechny komponenty jsou postaveny na stabilním ocelovém profilovém rámu. Části rámu jsou opatřené základním nátěrem a natřeny. Kompozit je dodáván s koordinovanými vibračními kovy.
Montáž:Při instalaci musí být systém vyrovnán přesně vodorovně pomocí vodováhy. Kompozity jsou k dispozici s nebo bez kondenzátoru. Ovládací skříň se sdruženým regulátorem je standardně zabudována. Přívod oleje je zaručen pečlivě dimenzovaným sacím potrubím. Kromě toho jsou kompresory vybaveny linií pro kompenzaci oleje.

Objednejte u nás Euro Line sdružená jednotka verze 2 EV4E-NJ6220ZX, R134a s kondenzátorem, Schiessl.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Euro Line sdružená jednotka verze 2 EV4E-NJ6220ZX, R134a s kondenzátorem, Schiessl" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz

Zboží se nachází rovněž v těchto kategoriích:

Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek