PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Regulátor EVD TWIN EVD0000T50, Carel

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
231.9839
Hmotnost
400.00g / 0.4kg
Výrobce
CAREL

Popis zboží:

Název produktu:Regulátor EVD TWIN EVD0000T50, Carel
Popis:EVD Evolution je ovladač pro ovládání elektronických expanzních ventilů s bipolárními krokovými motory.Ve spojení s elektronickými expanzními ventily ExV má Carel kompletní řešení pro téměř každou aplikaci v oblasti chlazení a klimatizace. S rychlou a velmi přesnou regulací přehřátí chladiva ve výparníku a ve spojení s kompatibilitou se všemi běžnými chladivy optimalizuje kombinace elektronického expanzního ventilu EVD Evolution a Carel ExV účinnost celého chladicího okruhu příslušné aplikace a tím výrazně šetří energii.2 - aplikace).
EVD Evolution je k dispozici v různých verzích:
Jako jediný ovladač ovládá připojený ventil.
Jako dvojitý ovladač také ovládá dva ventily nezávisle na sobě.
EVD Evolution Universal lze použít jako regulátor polohy ventilu pomocí externího signálu (např. 0-10 voltů nebo 4-20 mA), nebo řídí elektronický expanzní ventil od jiného výrobce (u řady jiných výrobců jsou charakteristiky ventilu k dispozici také u určitých uložených modelů - výrobci a jejich modely na vyžádání).
EVD Evolution funguje samostatně nebo je připojen k vyšší úrovni jednotky Carel (např. pCO, PlantVisorPRO). Konfigurace a programování probíhá pomocí odnímatelného displeje, který není nutné připojovat pro pozdější obsluhu (volitelně), nebo PC / notebooku pomocí softwaru Carel VPM (vyžaduje příslušenství USB rozhraní).
Pro okamžité spuštění ovládání je potřeba nastavit pouze 4 parametry:
použité chladivo
použitý model ventilu
použitý tlakový převodník / snímač
Aplikační charakteristiky (např. vodní chladič se spirálovým kompresorem, vodní chladič se šroubovým kompresorem, chladicí jednotky s vlastním kompresorem, kompozitní chladicí jednotky, ... atd.)
S tímto nastavením jsou všechny ostatní parametry definovány automaticky a adekvátně. Je také možné naprogramovat ovladač zcela uživatelsky definovaný.
Vlastnosti:Ochrana na místě: 2 A / typ T (pomalý)
Provozní podmínky: -10 °C až 50 °C
Elektrické připojení: šroubové svorky 0,5 až 2,5 mm²

Objednejte u nás Regulátor EVD TWIN EVD0000T50, Carel.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Regulátor EVD TWIN EVD0000T50, Carel" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek