PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Ventil expanzní TE2, bez MOP, R448A/R449A, letovací, 068Z3730, Danfoss

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
210.0572
Hmotnost
1000.00g / 1kg
Výrobce
Danfoss Distribution II A/S

Popis zboží:

Název produktu:Ventil expanzní TE2, bez MOP, R448A/R449A, letovací, 068Z3730, Danfoss
Popis:Rozsah balení- bez převlečné matice.
Termostatické expanzní ventily regulují vstřikování chladiva do výparníku. Vstřikování je řízeno přehřátím chladiva. Ventily jsou proto zvláště vhodné pro vstřikování kapaliny do „suchých“ výparníků, u kterých přehřívání na výstupu z výparníku následuje úměrně k zatížení výparníku.
Ventily mohou být vybaveny vnitřní (T2) nebo externí (TE2) kompenzací tlaku. Ve spojení s rozdělovači kapaliny musí být použity pouze ventily s externí kompenzací tlaku. Dvojitý kontaktní senzor, který se snadno instaluje, poskytuje rychlou a přesnou reakci na změny teploty ve výparníku. Ventily dokážou odolat tlakovým a teplotním vlivům, které se běžně vyskytují při odmrazování horkým plynem. S ohledem na dlouhou životnost jsou kuželka a sedlo ventilu vyrobeny ze speciálních otěruvzdorných slitin.
Montáž:T2 a TE2 mají vyměnitelnou vložku trysky. Se stejným typem ventilu a chladivem je přidružená vložka trysky vhodná pro všechny konstrukce těles ventilů a ve všech rozsazích vypařovacích teplot. Náplň termostatického prvku závisí na příslušném rozsahu vypařovacích teplot.
Vlastnosti:Modulární princip sestávající z těles ventilů a 8 ventilových vložek má za následek četné možnosti kombinací pro všechny oblasti použití
Výměnné ventilové vložky
Servisně orientovaná gradace výkonu od 0,5 do 20 kW
Horní část a kapilára z nerezové oceli
Mosazné tělo
Laserem svařovaný prvek se zesílenou membránou
Pájecí nebo lemovací spoj
Plnění snímače: plnění plynem

Objednejte u nás Ventil expanzní TE2, bez MOP, R448A/R449A, letovací, 068Z3730, Danfoss.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Ventil expanzní TE2, bez MOP, R448A/R449A, letovací, 068Z3730, Danfoss" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek