PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Ventil uzavírací kulový GBCH6s, 009L7395, CO2, 90bar, 6mm, letovací, Danfoss

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
241.040112
Hmotnost
300.00g / 0.3kg
Výrobce
Danfoss GmbH

Popis zboží:

Název produktu:Tlumič hluku GD-28 1,1L 45bar, ESK
Popis:Tlumiče ESK jsou schváleny pro použití s chladivy HFC a HCFC. Komponenty řady GD jsou schváleny pro použití s R744 (CO2). Tlumiče snižují pulzaci plynu, ale ne hluk přenášený strukturou.
Použití:Kulové uzavírací ventily Danfoss GBCH pro R744 (aplikace CO2) jsou ručně ovládané uzavírací ventily pro systémy CO2. Ventily byly speciálně vyvinuty pro bezpečnost v klidovém stavu specifické pro systém, tj. mohou odolat tlaku, který vzniká při vypnutí chladicího systému, například během údržby, nebo při neočekávaném výpadku napájení. Konstrukce ventilu a použité materiály jsou speciálně navrženy pro použití s ​​chladivem CO2 a byly odpovídajícím způsobem testovány. Ventily jsou schváleny pro použití ve všech částech systému, jejichž stanovení velikosti tlaku je pod maximálním povoleným provozním tlakem uvedeným níže. Obvykle se jedná o potrubí pro kapalinu, sání a plyn.
Montáž:Pro použití s ​​R744 jako součást sekundárního okruhu nebo kaskádového systému
1. Konstrukční tlak součásti obsahující chladivo není menší než konstrukční tlak přidružených součástí
2. Komponenta není vybavena přetlakovým, nebo přetlakovým ventilem, a proto by měl být na místě v chladicím systému nainstalován dostatečný počet ventilů, které mají požadovaný výkon
3. Když je chladicí systém v klidu, může R744 uniknout přes přetlakové ventily, což znamená, že může být nutné jej doplnit (ventil by neměl být odstraněn nebo přemostěn)
4. V závislosti na výkonu systému může být nutné nainstalovat dostatečný počet přetlakových ventilů. Při instalaci by neměl být žádný uzavírací ventil mezi přetlakovým ventilem a částmi nebo oblastmi systému, které mají být chráněny.

Objednejte u nás Ventil uzavírací kulový GBCH6s, 009L7395, CO2, 90bar, 6mm, letovací, Danfoss.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Ventil uzavírací kulový GBCH6s, 009L7395, CO2, 90bar, 6mm, letovací, Danfoss" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek